През месец март Медицински център Д-р Стайков“  навършва четири години

...
През месец март Медицински център Д-р Стайков“  навършва четири години
Коментари Харесай

В Бургас работим в посока превенция и профилактика на редица заболявания, заяви д-р Георги Чатов

През месец март Медицински център „ Д-р Стайков “  навършва четири години от откриването си

Д-р Георги Чатов е експерт по физикална и рехабилитационна медицина. Той е измежду младите и амбициозни лекари в Медицински център „ Д-р Стайков “, за които работата не просто специалност, а задача в живота им. „ Насочих се към специалността откакто майка ми получи контузия на коляното и ѝ се наложи да организира курс по физиотерапия. Тогава видях какъв брой скъпа е рехабилитацията за възстановяване на здравословното положение на хората. При нея се натъртва доста на предварителната защита и профилактиката, нещо което аз от доста време считам за верния метод за попречване на редица здравословни проблеми, само че за жалост се подценява “, разяснява доктор Чатов.

Той показа едни от най-ефективните лечения, които ползва в Медицински център „ Д-р Стайков “. Д-р Чатов приказва в детайлности за ударно-вълновата терапия и отличният резултат, който има при шипове на петата, замръзнало рамо, аваскуларна некроза на тазобедрена става и други проблеми. Специалистът категорично акцентира, че при навременна терапия могат да бъде предотвратено или отсрочена доста във времето интервенция за промяна на коленна става.

„ В МЦ „ Д-р Стайков “ правим и радиална терапия и фокусирана ударо-вълновата терапия, които сложно прилагаме с огромна успеваемост при зарастващи фрактури “, подчертава още доктор Чатов.

Вижте във Видеото целия коментар на доктор Георги Чатов за работата му в МЦ „ Д-р Стайков “ и СБР „ Стайков и фамилия “.



През месец март Медицински център „ Д-р Стайков “  навършва четири години от откриването си. Базата на бул. Транспортна №33 е нова и построена по западноевропейски стандарти, което способства извънредно доста за развиването на центъра. За миналите няколко години здравното заведение се разви извънредно бързо, което наложи в къси периоди той да бъде уголемен.

В центъра са застъпени над 20 медицински специалности , образната диагностика се прави с последно потомство инсталация, а на партерното равнище е позиционирана и клинична лаборатория.

Желанието на медицинските експерти е да отговорят на всички упования на пациентите и да одобряват всички, нуждаещи се от съвещания, операции, процедури и други медицински действия.

Центърът работи от понеделник до събота и приема пациенти след записан час на регистратурата или на тел. 56 99 60 06 и 0892 99 60 06.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР